Over ons

TKCB Bouwkostenadvies is een eigentijds en onafhankelijk calculatiebureau dat al meer dan 20 jaar actief is in het aanbieden van diensten op het gebied van bouwkosten.

Vele soorten en maten van bouwprojecten heb ik reeds mogen uitrekenen. Van groot tot klein, van eenvoudig tot luxueus, van traditioneel tot modern en van traditioneel tot duurzaam, passief, ecologisch en circulair.

In september 2000 schreef ik mezelf in bij de kamer van koophandel onder de naam ’t Kleine Calculatiebureau en in februari 2001 startte ik daadwerkelijk met mijn werkzaamheden. Vanwege de toch wel grote risico’s die dit vak met zich meebrengt en de beperkingen van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering maakte ik van ’t Kleine Calculatiebureau in 2005 een besloten vennootschap. In 2011 gevolgd door de naamsverandering in TKCB Bouwkostenadvies met de bedoeling om na de financiële crises mezelf nog professioneler te presenteren. Nu, na 20 jaar, ben ik als calculatiebureau gepokt en gemazeld op mijn vakgebied en gereed om de uitdagingen van de toekomst op te pakken.

Een toekomst die overigens (eer)gisteren al begon en waar ik vandaag de dag nog steeds veel tijd en aandacht aan besteed. In principe ben ik van allerhande ontwikkelingen op de hoogte. Toch zijn er helaas wel beperkingen. BIM bijvoorbeeld biedt ontzettend veel mogelijkheden maar is door de zeer vele verschijningsvormen en opbouw te divers van opzet om als eenmansbedrijf zodanig op te pakken dat ik er mijn eigen kwaliteitsstempel op kan drukken.

Mijn kwaliteiten komen daarom het best tot zijn recht bij kleinschalige traditionele en moderne projecten, conceptuele projecten en duurzame, passieve, ecologische en circulaire projecten.

Heeft u een project waarvan u de bouwkosten wilt laten uitrekenen?  Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met mij op.

Met vriendelijke groeten,
TKCB Bouwkostenadvies b.v.

Sjaak van Burken